Slette en Ducky-profil

Gå til profilinstillingene (Rediger din profil ➡️ Konto ➡️ Slett konto).

Ved å slette Ducky-kontoen din, vil alle tilhørende data bli slettet og kan ikke gjenopprettes hvis du velger å opprette en Ducky-konto på et senere tidspunkt.

Skriv inn SLETT (med store bokstaver), og trykk Slett konto for å slette kontoen din. Vi blir veldig glade hvis du oppgir hvorfor du sletter kontoen før du trykker på knappen, så vi kan forbedre våre tjenester i fremtiden!

Hvis du sletter Ducky-kontoen i en pågående utfordring, vil det påvirke poengsummen for innspart KgCO₂e. Lær mer om dette her!


Did this help answer your question?

thumbs up
thumbs down

Thanks for the feedback! 🙏🏽